Vesti iz trgovine

IdeaNova Idea prodavnica otvorena je juče, u četvrtak, 25. avgusta, na lokaciji Bulevar kralja Aleksandra broj 174 na Zvezdari.

U moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 500 kvadratnih metara, u skladu sa najsavremenijim standardima svetske maloprodaje, potrošačima se nudi bogat asortiman od preko 6.000 artikala. Iz Idee posebno ističu odeljenje voća i povrća i pekare sa svežim pecivom, kao i odeljenje mesare sa ponudom svežeg mesa kontrolisanog porekla, i gastro odeljenje sa izborom dnevno sveže pripremljenih gotovih jela.

 

Povodom otvaranja kupce čeka ponuda artikala po sniženim cenama, koja traje do 31. avgusta, a do 28. agusta svaki stoti kupac svoju robu će dobiti besplatno. Prodavnica je za potrošače otvorena od ponedeljka do subote od 7:30 do 22:00 časa, dok je nedeljom radno vreme od 8 do 17 časova.

Danas Idea u svom sastavu ima 156 maloprodajnih objekata širom Srbije i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 4.000 zaposlenih.