Vesti iz trgovine

RekicU Novom Sadu, 27. avgusta, u Šafarikovoj 20, biće otvoren supermarket Rekić. Novosađanima će biti ponuđen bogat asortiman robe široke potrošnje, a ono po čemu će se sigurno izdvojiti jesu tradicionalni specijaliteti kao sto su sjenički sir, pazarski ćevapi, pešterska jagnjetina, mantije, pite, domaće baklave, tulumbe, urmašice i još mnogo originalnih proizvoda iz proizvodnog programa kompanije Rekić.

U supermarketu Rekić garantuju prijatnu kupovinu, povoljne cene i najavljuju stalne akcije, jer im je zadovoljstvo potrošača krajnji cilj.

Na sam dan otvaranja predviđene su brojne promocije i degustacije, bogata ponuda akcijskih proizvoda po izuzetno povoljnim cenama. Takođe, i najmlađe očekuju pokloni i iznenađenja. Nakon otvaranja, supermarket Rekić nastavlja sa atraktivnom akcijskom ponudom. Supermarket karakteriše atraktivan eksterijer i enterijer, površine od 350m2 i u asortimanu ima preko 15 hiljada proizvoda najpoznatijih domaćih i inostranih proizvodjača. Moderno opremljen prostor u svom sastavu ima i pijacu i mesaru.