Vesti iz trgovine

super_idea_objekatIdea je otvorila tri prodavnice formata super od ukupno šest prodavnica koje je preuzela od preduzeća Tuš.

Otvorene su prodavnice u Beogradu, u Nehruovoj 56b, u Jagodini u ulici Radmile Đorđević 1 i u Kragujevcu u Svetogorskoj bb. Svaka od tri novootvorene prodavnice ima prodajnu površinu od preko 1500 m2. Kupcima je stavljeno na izbor 15000 artikala, a prodajni prostor je opremljen po najnovojim standardima svetskog retail-a.

"Iz širokog asortimana posebno se ističu odeljenje voća i povrća, gastro odeljenje sa preko 50 dnevno pripremljenih specijaliteta, odeljenje mesare sa ponudom uvek svežeg mesa kontrolisanog porekla, delikatesa, torti i kolača kao i pekare sa uvek svežim pecivom. Pored prehrambenih artikala kupce očekuje bogat izbor tekstila, tehnike, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike, a sve u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima", navodi se u saopštenju.

Idea d.o.o. u Srbiji danas ima 141 maloprodajni objekat i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 4.000 zaposlenih.