Vesti iz trgovine

Droga KolinskaNovi vlasnik Droge Kolinske , Atlantik Investicije, odlučio je da Grand Prom prenese na novoosnovanu kompaniju Droga Kolinska Investicije, čiji su Atlantik Investicije jedini vlasnik.
Na poslovnim stranicama Dnevnika se navodi da će ovim potezom Droga Kolinska ostati bez znatnog dela imovine i kapitala, a prema nezvaničnim izvorima, proizvođač Kokte, zadržaće samo proizvodne i pojedine marketinške delatnosti.

Droga Kolinska će nakon prenosa Grand Proma imati mnogo manje imovine i kapitala, piše današnji list "Dnevnik" na svojim poslovnim stranicama, i dodaje da će "prihodi Droga Kolinske biti mnogo niži iako njene obaveze prema bankama ostaju nepromenjene". Grand Aroma

Atlantic Grupa je jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regionu sa poznatim robnim markama Argeta, Barcaffe, Cedevita, Grand Kafa, Najlepše želje, Smoki i dr. Vodeći je evropski proizvođač prehrane za sportiste sa poznatim brendom Multipower, najveći proizvođač dodataka prehrani u regionu sa robnom markom Dietpharm, istaknuti proizvođač proizvoda za ličnu negu te vodeći distributer robe široke potrošnje u jugoistočnoj Evropi. Atlantic Grupa distribuira svetske premium brendove poznatih proizvođača kao što su Wrigley, Ferrero, Hipp, Johnson & Johnson i drugi. Atlantic Grupa je vlasnik najvećeg privatnog lanca apoteka pod brendom Farmacia.

Izvor: Dnevnik