Vesti iz trgovine

DIS KragujevacU Kragujevcu je 30. septembra otvoren deveti u nizu DIS marketa.
Meštanima Kragujevca ponuđeno je više od 12.000 artikala prehrambene robe, kućne hemije  i bele tehnike. DIS mini pijaca sa svežim voćem i povrćem i ribarnica sa bogatim izborom sveže i smrznute ribe i mesara, upotpunjuju ponudu ovog marketa.

Račun za željene proizvode, kupci mogu platiti na 16 kasa a kupcima je obezbeđeno 250 parking mesta. DIS market u Kragujevcu, svrstava se u markete velikog formata. Površine je 4.200 metra kvadratna od čega polovinu zauzima prodajni prostor.

Osim zapošljavanjem 95 radnika, kompanija DIS je društvenu zajednicu u Kragujevcu podržala donacijom u visini od ukupno 200.000 dinara. 100.000 dinara dobila je Dečiji dom “Mladost”, a sa po 20.000 dinara donirane su porodice Mirić, Jakovljević, Marinković, Stanojević i Statović socijalno najugroženije na teritoriji opštine Kragujevac.

Svaki stoti kupac nagrađen je besplatnom kupovinom svega sto mu se u trenutku proglašenja stotim našlo u korpi i jednim od malih kućnih aparata iz bogatog asortimana DIS-a. Hiljaditog kupca marketa u Kragujevcu kompanija DIS nagradila je besplatnom kupovinom a kompanija Zlatiborac vikendom na Zlatiboru za dve osobe. Dvehiljaditom kupcu DIS je osim besplatne kupovine poklonio peglu i kafemat.

Izvor: DIS trgovina