Univerexport logo

Vesti iz trgovine

Kompanija Univerexport otvorila je novi maloprodajni objekat 16. maja na adresi Jirečekova 19 u Novom Sadu.

Ovo je ujedno i 197. objekat u celokupnoj maloprodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Na dan otvaranja, potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, ali i pokloni za prvih 200 kupaca u vidu poklon paketa i cegera, kao i gratis kupovine za svakog 50. potrošača. Takođe, u periodu od 16. do 29.5, potrošače očekuje i specijalna akcija koja važi samo u novootvorenom objektu u Novom Sadu.

univerexport akcijaUniverexport akcija u novootvorenom objektu

Objekat se prostire na blizu 140 kvadrata prodajnog prostora, a potrošačima je na raspolaganju preko 3000 artikala. Ono što doprinosi kvalitetu ponude jesu raznovrsnost i dostupnost proizvoda na policama ovog novootvorenog objekta u Novom Sadu, koji mogu da odgovore na svakodnevne potrebe potrošača. Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje - to su organski proizvodi, sa naše zemlje, pod brendom Organa, kao i Bačka mesni delikatesi i sveže meso koje stiže od naše farme do radnje za 48h i nikada nije zamrzavano. Ovi brendovi stekli su izuzetno poverenje potrošača, a od sada su Novosađanima dostupni na još jednoj lokaciji i to svakog dana od 7 do 22h. Širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.

Otvaranje objekta u Novom Sadu deo je strategije širenja Univerexport mreže maloprodajnih objekata, a sve u cilju zadovoljstva potrošača širom Srbije.