Metro C&C Šabac

Vesti iz trgovine

METRO Cash & Carry Srbija otvorio je novi objekat u Šapcu, na novoj adresi, Severna transverzala 19., u značajno većem prostoru.

Novi, veletrgovinski, objekat prostire se na 1800 kvadrata i u asortimanu ima oko 2500 proizvoda namenjenih profesionalnim kupcima, sa uočljivo proširenom ponudom svežih i ultrasvežih proizvoda.

„Kao veletrgovac, METRO svoj fokus poslovanja stavlja na profesionalne kupce, pre svega iz ugostiteljskog i samostalnog trgovačkog sektora u celoj Srbiji. Ugostitelji, ali i mali, nezavisni trgovci uvek mogu da računaju na kvalitetne, sveže i dostupne proizvode, po cenama koje garantuju njihovo dugoročno i održivo poslovanje. Verujemo da će postojeći, ali i novi kupci ovo prepoznati, a prve reakcije govore da je odluka da osnažimo svoje prisustvo u Šapcu bila ispravna. Sigurni smo da ovaj region ima veliki razvojni potencijal u pogledu ugostiteljstva i preduzetništva i mi ćemo se i dalje truditi da budemo oslonac svojim kupcima“, smatra Andre Rinnensland, generalni direktor kompanije METRO Cash & Carry Srbija.

metro tim otvaranjeMetro tim na otvaranju novog objekta u Šapcu

Radno vreme novog objekta je od 6 do 18 časova radnim danima, a subotom od 6 do 16 časova.

METRO Srbija je član METRO grupe, vodeće svetske veletrgovine sa sedištem u Dizeldorfu, u Nemačkoj. METRO grupa je prisutna u 30 zemalja i zapošljava preko 100.000 ljudi. U Srbiji METRO ima 9 objekata, u 7 gradova, i zapošljava 1200 ljudi posvećenih uspehu ugostitelja i samostalnih trgovaca.