Univerexport

Vesti iz trgovine

Kompanija Univerexport nakon kompletnog renoviranja ponovo je otvorila vrata objekta u Novom Sadu na adresi Šekspirova 1.

Za Novosađane su povodom otvaranja pripremljene posebne pogodnosti i poklon paketi, kao i širok asortiman artikala po akcijskim cenama.

U ovom objektu kompletno je renoviran i magacinski i prodajni prostor, zamenjena je oprema, postavljen vetrobran, a sve u cilju pružanja što prijatnije kupovine potrošačima u ovom objektu. Potrošačima su na raspolaganju odeljenja mlečnih proizvoda, delikates, zamrznuti proizvodi i hlađena pića, uslužni delikates je zamenjen samouslužnim, a tu je i novo odeljenje sa svežim mesom.

Na dan otvaranja prvih 100 potrošača dobija poklon pakete, dok drugih 100 dobija na poklon ceger. Svaka 50. kupovina na dan otvaranja je besplatna, a za one koji planiraju da posete objekat u narednim danima pripremljena je i posebna akcija koja traje od 14. do 31. decembra.

Radno vreme renoviranog objekta u Šekspirovoj 1, je od ponedeljka do subote od 07 do 21 čas, a nedeljom od 07 do 14 časova.

Univerexport planira da nastavi sa širenjem maloprodajne mreže, pa je tako i u narednom periodu planirano otvaranje objekata na novim lokacijama kao i renoviranje postojećih.