Mega Home Center

Vesti iz trgovine

Novi trgovinski lanac, Mega Home Center otvara svoju najveću i najluksuzniju radnju, 8. novembra u Zemunu.

Mega Home Center je kompanija koja otvara gradske Cash & Carry objekte, koji omogućavaju kupcima vrhunsku ponudu u vidu komadne i paletne prodaje, sa jako povoljnim cenama i što je najvažnije, kupci ne moraju da idu van grada u velike kupovine.

Nova gradska Cash & Carry prodavnica nalazi se u Dobanovačkoj ulici br.56 u Zemunu. Prostire se na 1,000 m2, ima sopstveni parking i ponudu od preko 15,000 artikala.Mega Home Center - pamflet

Ovo je trenutno najveća Mega Home Center radnja, a po enterijeru, kao i po opremljenosti može se reći da je jedna od najluksuznijih u Srbiji. U ovoj radnji ima preko 65 paletnih pozicija, što je duplo više nego u Mega Home Center radnji u Vitanovačkoj ulici na Voždovcu.

Pored prehrane i neprehrane, poseban kutak je napravljen i i za HoReCa kupce. Mega Home Center je poznat po svojim konkurentnim cenama, a sada je omogućeno kupcima da po tim cenama kupuju čekovima na odloženo plaćanje do 90 dana. Kompanija Mega Home Center je postala generalni zastupnici više kompanija iz Evrope, tako da mnogo novih proizvoda iz domena prehrane kupci mogu da nađu samo u ovim radnjama.

Kupcima su na dane otvaranja, od 8. do 12. novembra obezbeđeni lepi i luksuzni poklone. Mega poklanja porodična vikend putovanja na Zlatibor, porodične ručkove i večere u luksuznim restoranima u Beogradu, vaučere od 10,000 dinara za kupovine u Mega Home Center Zemun, pa sve do artikala kao što su električne grejalice i luksuzne keramičke posude i činije.

Kako navode iz Mega Home Centra: "Želimo da nagradimo poverenje koje je svakim danom sve veće i jače od strane naših kupaca. Jednostavno kupci su prepoznali naše radnje kao potpuno nov koncept u trgovini i željno ih iščekuju u svojim gradovima širom Srbije."

Mega Home Center odmah po otvaranju radnje u Zemunu, priprema otvaranje nove radnje u Kaluđerici, takođe format gradske Cash & Carry radnje.

Pored otvaranja radnji velikih formata, Mega je započela najveći investicioni projekat otvaranja maloprodajnih objekata u Srbiji pod nazivom " MEGICA " - Mega Marketić, vredan 40 miliona evra.
Plan je da se otvori 300 objekata u naredne tri godine, od toga 120 u Beogradu i 180 objekata u drugim gradovima u Srbiji. Radnje su manjeg formata, od 100m2 do 200m2 i biće pozicionirane na visokofrekventnim lokacijama, a najvažniji podatak za kupce je da će moći da kupuju po istim cenama, bez obzira da li se nalaze u gradskom Cash & Carry objektu ili u " MEGICA " radnji.

Megica - Mega MarketićMegica - Mega Marketić

"Svakako bez snažne podrške naših zaposlenih, naših partnera i investitora, kao i dobavljača, ne bismo bili u stanju da samostalno iznesemo ovako velike projekte i ja im se još jednom zahvaljujem" - izjavila je Mirjana Dimitrijević - osnivač i generalni direktor Mega Home Center Srbija.

Mega Home Center ima svoje radnje u Mirijevu, Voždovcu, od 8.novembra u Zemunu i do kraja godine i u Kaluđerici.

Zemunci dobijaju dugo očekivanu radnju i očekuje se da će Mega Home Center nastaviti sa trendom rapidnog rasta i u sledećoj godini.