Lidl - Sava Centar

Vesti iz trgovine

Kompanija Lidl nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže, daljim otvaranjem novih prodavnica na prostoru Srbije.

Ovoga puta, nova Lidl prodavnica nalaziće se na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu. Naime, novi Lidl biće otovoren u četvrtak, 16. novembra 2023. godine, u 8 časova u renoviranom Sava centru, tačnije na adresi Milentija Popovića 9.

Zbog jedinstvenog kulturnog značaja i posebne arhitekture Sava centra, Lidl prodavnica je prilagođavanjem novom prostoru malo promenila svoj standardni izgled i raspored rafova.

Tim povodom se oglasila i Jasmina Šrndić, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija: „Usled prilagođavanja izgleda naše prodavnice prostoru u kome se nalazimo, Lidl prodavnica u Sava Centru imaće autentičan i drugačiji enterijer od ostalih naših objekata, kao i izmenjen raspored kategorija proizvoda, ali će potrošačima ponuditi pun Lidl asortiman i veličinu prodajnog prostora na koji su navikli i koji je standard za Lidl u Srbiji“.

Nova Lidl prodavnica u Sava centru, na adresi Milentija Popovića 9, zapošljava novih trideset radnika i radiće od ponedeljka do nedelje od 8 do 22 časova.

O Lidlu:

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta. Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 67 prodavnica u 38 gradova širom zemlje.