Maxi Bor

Vesti iz trgovine

Delez Srbija kontinuirano nastavlja da ulaže u širenje i unapređenje maloprodajne mreže, kako bi kupcima omogućila još bolje iskustvo kupovine.

Tako su u oktobru otvorena tri nova Maxi supermarketa - u Veterniku, Jagodini i Boru, dok je beogradski Tempo na adresi Bačvanska 21, nakon temeljne modernizacije svoje kupce dočekao pod novim brendom - Mega Maxi.

Proverena i kvalitetna nabavka za celu porodicu na dobro poznatoj adresi Tempo hipermarketa na Lekinom brdu, od 26. oktobra postala je još ugodnija. Uz prepoznatljive Tempo cene i mega popuste koje su kupci navikli da pronađu u ovoj prodavnici, na raspolaganju je proširen asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda koji je sada dostupan na čak 3.500 kvadrata. U unapređenoj ponudi ovog hipermarketa , posebno se izdvaja koncept zanatske pekare sa tradicionalnim hlebovima, ručno pravljenim u samoj radnji. Osim toga, broj samouslužnih kasa povećan je sa 4 na 6, čime je kupovina još brža i prijatnija, a za kupce u ovoj prodavnici obezbeđen i parking koji se nalazi ispod same prodavnice.

Mega Maxi Beograd – Bačvanska 21Mega Maxi Beograd – Bačvanska 21

Bor je 28. oktobra dobio još jedan, drugi po redu, Maxi supermarket, smešten u novom tržnom centru na adresi Nikole Pašića 21. Ova savremeno opremljena prodavnica na više od 500 kvadratnih metara nudi sve što je potrebno modernom potrošaču. Sa 25 ljubaznih zaposlenih, šest kasa i prostranim parkingom, građani Bora dobili su još jedno mesto za kupovinu po najsavremenijim standardima.

U oktobru, Delez Srbija je nastavila sa ekspanzijom otvarajući i nove prodavnice u Jagodini i Veterniku. Obe prodavnice prate najviše standarde u maloprodaji, sa fokusom na kvalitet, raznovrsnost i pristupačnost ponude. Kupci i na ovim adresama mogu računati na širok asortiman svežih proizvoda, uključujući i one privatne robne marke, kao i na profesionalno osoblje i moderno opremljene prodajne prostore.

Maxi Jagodina – pijacaMaxi Jagodina – pijaca

Kontinuirano podizanje nivoa kvaliteta ponude i usluge, kao i stalna ulaganja u širenje maloprodajne mreže, pokazatelji su strateške posvećenosti trgovinskog lanca Delez Srbija da iskustvo kupovine po svetskim standardima učini još dostupnijim potrošačima širom zemlje.