Vesti iz trgovine
Univerexport Liman IVKompanija Univerexport 10. aprila, tačno u podne, otvorila je supermarket u Novom Sadu, u Narodnog fronta 73b, na Limanu IV.
Supermarket površine 1200m² biće jedan od najprestižnijih i najsavremenijih, opremljen prema poslednjim tehničkim i tehnološkim dostignućima koja će biti implementirana u rad ovog objekta.
Supermarket u ponudi ima više od 10000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a u ponudi se našla i ribarnica, sveže pecivo, pijaca, grill, sveže meso, kolači i torte... U okviru Univerexport-a na Limanu IV,  posluje i pošta, menjačnica i novinarnica.
Samo u opremu za ovaj objekat uloženo je preko pola miliona eura, a objekat poseduje i hladnu liniju dugačku, čak 220m. Savremena oprema olakšava potrošačima vizuelni kontakt sa proizvodima i time čini objekat izzetno preglednim.
Ovaj objekat zaposlio je oko 40 ljudi, a radno vreme je svakim danom od 7:00 do 22:0 časa. Potrošači će biti usluživani na 6 kasa, od čega su 2 brze kase.

Univerexport kolica za kupovinu


Na otvaranju su kupci uživali u raznovrsnom asortimanu proizvoda po sniženim cenama. Svaki 100. kupac imao je gratis kupovina, prvih 30 mališana dobilo je Milka poklon pakete, prvih 10 potrošača sa fiskalnim računom preko 8000 dinara dobili su poklon paket suhomesnatih proizvoda AD Bačke,  prvih 10 potrošača sa fiskalnim računom preko 5000 dinara dobili su MTS dopunu u vrednosti od 1000 dinara. Tokom otvaranja, bile su organizovane mnogobrojne promocije i degustacije, kao i akcijsko sniženje preko 20 najatraktivnijih proizvoda. Između ostalog, na akciji su se našli Voda Vrnjci, Ulje, Hamburger kuvani AD Bačka, Šećer Sunoko, Vanish i mnogi drugi proizvodi.
Univerexport uslugama i povoljnim cenama želi da opravda očekivanja potrošača, a ovaj objekat će sigurno to i ispuniti.

Izvor: Univerexport