Kompanija Atlantic predstavila nov proizvod na tržištu Srbije

Grand vesela

U Beogradu je svečano predstavljen nov proizvod Grand Vesela – kafa iz bureta šljivovice.

Novi proizvod kompanije Atlantic predstavlja inovaciju u kategoriji kafe i donosi autentično kafeno iskustvo sa karakterom našeg naroda. Prava domaća kafa kakva ne postoji nigde u svetu spaja dva omiljena rituala karakteristična za naše podneblje, ispijanje kafe i degustiranje rakije, u proizvod jedinstvene arome i autentičnog ukusa.

Grand Vesela je spoj dve izvrsne i voljene tradicije u Srbiji, nesvakidašnje kafeno iskustvo, svojevrsni omaž tradiciji, ali u savremenom ruhu.

Fuzija tradicije i inovacije:

U našem narodu postoji tradicija koja simbolizuje istinsko gostoprimstvo – služenje domaće kafe i služenje rakije. To nije samo priča o ukusima i običajima, već priča o srpskom narodu, našoj tradiciji, korenima i svemu onome što nas čini posebnim. To je društveni ritual po kom se prepoznajemo, koji govori ko smo i odakle smo. A kada se omiljeni ukusi i rituali sjedine, kroz fuziju tradicije i inovacije nastane Grand Vesela!

Grand kafa veselaGrand Vesela – kafa iz bureta šljivovice

„Želeli smo da uzmemo najbolje iz omiljenih srpskih rituala i da ih spojimo u nešto na šta ćemo zauvek biti ponosni; da spojimo domaću kafu i šljivovicu i napravimo potpuno autentičnu kafu za naše podneblje i za naše ljude – kafu kakve nema nigde u svetu. Ponosni smo da smo u partnerstvu sa brendom „Branko“ stvorili novu Grand Vesela kafu, Gurmet kafu iz bureta šljivovice“, rekao je Zoran Golub, direktor marketinga Grand kafe.