Otvorena prva prodavnica kompanije Furla u Srbiji

Furla naslovna

Poznati italijanski brend Furla otvorio je vrata svoje prve prodavnice u Srbiji, u šoping centru Galerija u Beogradu.

Povodom otvaranja organizovana je ekskluzivna proslava kojoj su prisustvovale brojne VIP ličnosti, novinari, influenseri, ljubitelji mode i prijatelji brenda.

Zahvaljujući partnerstvu sa N Sportom, domaćim obožavaocima mode, predstavljen je dobro poznati Furlin italijanski stil života kroz široku lepezu ženskih torbi, aksesoara, naočara za sunce i sitne kožne galanterije.

Novootvorena beogradska prodavnica odiše minimalističkim i sofisticiranim konceptom, koji odražava Furline vrednosti kombinovanja autentičnog italijanskog nasleđa sa savremenim dizajnom.

Furla radnja

Furla radnja

O kompaniji:

Furla je globalno pristupačan luksuzni brend ukorenjen u italijanskom stilu; više od 90 godina je sinonim za kvalitet, kreativnost, inkluzivnost i opuštenu eleganciju. Kompanija koju je osnovao Aldo Furlanetto u Bolonji 1927. proizvodi visokokvalitetne tašne, cipele i sitnu kožnu galanteriju za širok spektar kupaca, uglavnom žena. Sa ciljem da klijentima ponudi širi izbor proizvoda, a da pritom ostane posvećen naporima u pogledu održivosti i vrednostima, Furla je dodala nekoliko kategorija proizvoda svom osnovnom poslovanju kožne galanterije. Danas se asortiman brenda sastoji od naočara, satova, tkanina i mirisa.