Vesti iz trgovine

Luna naslovnaJedna od vodećih modnih marki na domaćem tržištu, modna kuća Luna, nastavlja sa ekspanzijom, otvaranjem nove koncept radnje u Jagodini.

Nova koncept prodavnica modne kuće Luna nalazi se u VIVO Shopping Parku u Jagodini i prostire se na sto kvadratnih metara prodajnog prostora na kome nudi svoj luksuzni Luna asortiman. Priređeno je svečano otvaranje uz koktel dobrodošlice i brojne pogodnosti, poklona, iznanađenja, uz prisustvo medija, uglednih ljudi iz sveta biznisa i mode, a Selena Aleksandrić, menadžerka prodaje i marketinga držala je pozdravnu reč.

Tim povodom Selena Aleksandrić je izjavila: „LUNA je od samog nastajanja pa do danas sinonim za bezvremenski stil i eleganciju kombinovanu sa vrhunskim materijalima i besprekornom izradom. Ono što izdvaja Lunu od ostalih brendova je pre svega odnos sa kupcima, trud da se želje i potrebe dama u potpunosti zadovolje. Dame su u LUNI glavni oslonac i motor razvoja – neretko se kaže da je LUNA kompanija u kojoj žene stvaraju za žene. Luna je danas kompanija koja posluje na 5 tržišta, na opremi i postrojenjima koja su poslednja reč tehničkih dostignuća, digitalizacije i informacionih tehnologija".

Luna JagodinaLuna Concept radnja u Jagodini

Pored nove Luna concept radnje u Jagodini nedavno su otvorene i radnje u tržnom centru Delta Planet Niš i u Galerija šoping centru, kao i Luna concept radnju u Šapcu.