Delez Srbija i u aprilu nastavila sa otvaranjem novih i renoviranih prodavnica

Kontinuirano unapređenje ponude i usluge tema je kojoj maloprodajni lanac Delez Srbija pristupa strateški, te je u aprilu mesecu, za svoje kupce na Zlatiboru i u Šapcu otvorio vrata renoviranih supermarketa koji sada donose još bolje iskustvo proverene i kvalitetne kupovine.

Sa ciljem da svoj prepoznatljiv asortiman i komšijsku uslugu učini još dostupnijom, u Inđiji i Nišu otvorene su dve nove prodavnice, dok je Prijepolje dobilo prvi Maxi supermarket.

Maxi Inđija - mesaraMaxi Inđija - mesara

Stanovnici Šapca i Zlatibora ponovo mogu uživati u kupovini omiljenih proizvoda Maxi supermarketa koji su ih sredinom aprila dočekali u svom novom ruhu. Tako, uz prepoznatljiv asortiman i prijatnu komšijsku uslugu 11 zaposlenih, nabavku namirnica u prodavnici na adresi Panta Mijailovića 14 na Zlatiboru sada upotpunjuje najsavremenija oprema i nov enterijer radnje, kreiran po merilima modernog kupca. Još ugodnija nabavka očekuje i sve potrošače u Šapcu, zahvaljujući proširenom prostoru radnje na adresi Žike Popovića broj 6, koja se sada prostire na skoro 300m2, donoseći obogaćenu ponudu kvalitetnih proizvoda brojnih kategorija. Pored svežih proizvoda sa odeljenja delikatesa i sireva, kupci sada mogu uživati i u znatno većem izboru voća i povrća, a potpunom užitku doprineće novo odeljenje pekare koje nudi raznovrstan izbor svežeg peciva i hleba, pripremanih u samoj radnji.

U centru Inđije, na adresi Kralja Petra I broj 6 otvoren je nov, drugi po redu Maxi supermarket. Na više od od 600 m2, moderno opremljena radnja nudi raznovrstan izbor uvek svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, peciva ali i brojnih napitaka, kućne hemije i mnogih drugih kategorija koje odgovaraju na potrebe svakog domaćinstva. Uz asistenciju 23 zaposlenih, brza i efikasna kupovina odvija se na četiri uslužne kase, a potpunoj udobnosti doprinosi prostran parking ispred same radnje.

Maxi InđijaMaxi Inđija

I grad Niš u aprilu mesecu postao je bogatiji za još jedno mesto proverene i kvalitetne kupovine – nov Maxi supermarket, otvoren na adresi Generala Milojka Lešjanina broj 2. U samom centru grada, moderna, bogato opremljena prodavnica na dva sprata podiže iskustvo kupovine na još viši nivo, u čijem prepoznatljvom asortimanu i prijatnoj usluzi 20 zaposlenih, kupci mogu da uživaju 00-24h.

Maxi Niš - pijacaMaxi Niš - pijaca

Bogata ponuda kvalitetnih proizvoda i usluga po najvišim standardima sada su dostupni i stanovnicima Prijepolja – u prvom Maxi supermarketu u ovom gradu, otvorenom na adresi Valterova 106. Prostirući se na skoro 630m2, ova radnja nudi široku paletu artikala vrhunskog kvaliteta brojnih kategorija prehrane i neprehrane. Kupcima se tako na raspolaganju nalaze dobro snabdevene destinacije za kupovinu poput pijace, mesare, delikatesa i sireva, dok će užitak pri nabavci upotpuniti savršen ukus svežih peciva kao i bogat izbor raznovrsnih specijaliteta koje nude odejenja pekare i gotovih jela. Uz osmeh i asistenciju 25 zaposlenih odabir namirnica pri svakodnevnoj nabavci biće još lakši, a kupovina ugodna i brza zahvaljujući nesmetanom procesu plaćanja koji se odvija na četiri regularne i dve samouslužne kase.

Kontinuirano širenje maloprodajne mreže, i neprekidno ulaganje u podizanje kvaliteta asortimana i usluge, pokazatelj su posvećenosti kompanije Delez Srbija da svojim kupcima širom zemlje omogući vrhunsko iskustvo nabavke, jedinstvenu ponudu i uslugu svetskih standarda, po meri svakog člana domaćinstva.

Tako dobro, tako Maxi.