Otvoren treći Maxi supermarket u Novom Pazaru

Maxi Novi Pazar - ulaz

Kvalitetna kupovina po najmodernijim standardima dostupna je svim građanima Novog Pazara na još jednoj lokaciji, u novom Maxi supermarketu otvorenom na adresi 1.maj broj 73.

Bogat asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, uz prepoznatljivu komšijsku uslugu i moderan enterijer radnje, donosi nabavku po merilima savremenog kupca u prostranom, trećem po redu Maxi supermarketu u ovom gradu.

U novoj prodavnici kupcima je na usluzi 26 zaposlenih, uz čiju asistenciju, ljubaznost i osmeh, odabir proverenih i kvalitetnih artikala na brojnim destinacijama za kupovinu koje zadovoljavaju potrebe svakog domaćinstva postaje još lakši.

Maxi Novi Pazar - Kuhinja, delikates i mesaraMaxi Novi Pazar - Kuhinja, delikates i mesara

Potrošačima su na raspolaganju savremeno opremljena odeljenja, među kojima su pijaca, sa prepoznatljivom ponudom velikog izbora uvek svežeg voća i povrća, kao i mesara sa širokom paletom proizvoda ove kategorije. Odeljenje pekare, koje radnju dodatno oplemenjuje mirisom sveže pečenih hlebova i peciva doprinosi još većem užitku pri nabavci, a za sve ljubitelje gotovih jela tu je i raznovrstan izbor kuvanih jela i salata, spremnih za serviranje. Brojne vrste delikatesnih proizvoda u ponudi su na ovoj destinaciji, koje odlikuju visok kvalitet i zagarantovana svežina.

Maxi Novi Pazar - PijacaMaxi Novi Pazar - pijaca

Proces ugodne kupovine uspešno se zaokružuje na četiri kase, na kojima kupci brzo i efikasno mogu obavljati plaćanje.

Kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže u razvoj svog maloprodajnog lanca, čineći kupovinu po najvišim standardima još dostupnijom potrošačima širom Srbije. Unapređenjem ponude i usluge, Delez Srbija donosi nove trendove koji kupcima štede novac i vreme, kroz praktično i jedinstveno iskustvo kupovine. Tako dobro. Tako Maxi.