Vesti iz trgovine

PerSu ČurugPerSu marketi nastavljaju sa renoviranjem i modernizacijom svojih postojećih marketa, pa je tako novootvoren i PerSu market u Čurugu.

PerSu marketi se već nalaze u Čurugu na četiri lokacije, a nootvoreni market nalazi se u ulici Svetog Save 82. Market se prostire na 400 kvadratnih metara prodajne površine, raspolaže asortimanom od preko 4000 artikala, raznih brendova, kako globalnih tako i lokalnih, odnosno domaćih proizvođača.

Novootvoreni market je modernizovan i uređen po najnovijim standardima, a posebno je uređen odeljak usluge gde će od sada u ponudi biti dostupna bogata ponuda gotovih jela, besplatna usluga pečenja mesa kao i pekarkih proizvoda. Takođe novo u ponudi, potrošačima će na raspolaganju biti kafa i sendviči za poneti.

Na sam dan svečanog otvaranja priređena su mnoga iznenađenja kao što su popusti na kupovinu i do 50 procenata, SuPer točak sreće, gde su kupcima dodeljivani razni pokloni, ali i domaćinski doček uz ukuse Vojvodine. Ponuda za uživanje u domaćim ukusima bila je široka, od roštilja, točenog piva do šećerne vune, kafe i peciva.

Radno vreme nootvorenog PerSu marketa u Čurugu u ulici Svetog Save 82  je od ponedeljka do subote od 6:30 do 20:30 i nedeljom od 07 do 20 časova.