Vesti iz trgovine

Lidl Metropol BeogradKompanija Lidl Srbija nastavlja širenje maloprodajne mreže u Beogradu izgradnjom još jedne prodavnice koja će se nalaziti blizu centra grada.

Nova Lidl prodavnica u Beogradu nalaziće se blizu centra grada, tačnije na lokaciji u Cvijićevoj ulici. Kako su saopštili iz centrale kompanije u Srbiji, radovi na izgradnji ove prodavnice počeli su u novembru prošle godine i prostiraće se na više od 5.000 bruto površine, tako da će se parking za potrošače nalaziti u prizemlju, dok će se na spratu nalaziti prodajni prostor. Kako su dodali iz Lilda, Beograđane će i u ovom delu grada dočekati sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, uz prepoznatljivu ponudu Lidlovih brendova, pekare, voća i povrća sa Lidlove pijace, kao i atraktivan asortiman neprehrambenih artikala.

Lidl u Beogradu:

U toku prethodne godine u Beogradu smo otvorili 4 nove prodavnice: u Surčinu, Mladenovcu, u Višnjičkoj ulici i na Zvezdari, tačnije na Bulevaru kod Ustaničke, tako da u ovom trenutku u Beogradu imamo ukupno 16 Lidl prodavnica, dodali su iz kompanije Lidl Srbija.

Lidl:

Kompanija Lidl, deo je Švarc grupe iz Nemačke i predstavlja jedan od najvećih prehrambenih lanaca u Evropi. Lidl je prisutan u 32 zemlje širom sveta sa više od 11.500 prodavnica i sa preko 200 logističkih centara. Prve prodavnice na srpskom tržištu kompanija je otvorila 2018.