Maxi West Mall

Vesti iz trgovine

Svi građani Beograda od danas svoju omiljenu kupovinu mogu obavljati na još jednoj lokaciji, u novom Maxi supermarketu, otvorenom u tržnom centru West Mall, u okviru prestižnog kompleksa WEST 65, na Novom Beogradu.

Na adresi Omladinskih brigada 86a, potrošače u novoj prodavnici očekuju brojna, bogato snabdevena, odeljenja za kupovinu koja uključuju i ekskluzivni asortiman raznovrsnih proizvoda.

Ponuda ovog supermarketa obuhvata širok izbor proizvoda prehrane i neprehrane, visokog kvaliteta i zagarantovane svežine. Kupcima su na raspolaganju mnogobrojne vrste svežeg voća i povrća na odeljenju pijace, veliki izbor kvalitetnog, svežeg mesa na odeljenju mesare, odeljenja delikatesa, gotovih jela, mlečnih proizvoda, slatkih i slanih konditora, kućnih potrepština. Bogata ponuda upotpunjena je izborom koji nudi pekara, u kojoj kupci mogu birati razne vrste toplih hlebova i peciva, koja se pripremaju i peku na licu mesta.

Mesara Maxi West MallMaxi supermarket West Mall

Ulaz Maxi West Mall

Pekara Maxi West Mall

Odabir proizvoda i proces nabavke kupcima će olakšati 29 zaposlenih kolega, koji su svakodnevno na usluzi, u prostranoj radnji, u kojoj se na više od 500m² odvija prijatno, ugodno iskustvo kupovine. Četiri kase dostupne su za brzo i efikasno plaćanje.

Takođe, od juče je i građanima Loznice ponovo dostupna jedna od omiljenih lokacija za kupovinu na adresi Šabački put bb. Nekadašnji Tempo Express na ovoj lokaciji, nakon renoviranja postao je Maxi supermarket, koji, opremljen inovativnom opremom, pored dobre sezonske ponude, kupcima nudi odeljenja pijace, mesare, mleka i mlečnih proizvoda, slatkih i slanih konditora, kućnih potrepština, kao i širok izbor proizvoda na novom odeljenju delikatesa. Devetnaest zaposlenih kolega pomoći će u odabiru najboljih namirnica, a komfornoj kupovini doprineće parking dostupan ispred prodavnice.

Pijaca Maxi West MallMaxi supermarket West Mall Beograd

Kompanija Delez Srbija, kontinuirano unapređuje svoj maloprodajni lanac, svakodnevnim ulaganjem u razvoj uslova kupovine, ponude i usluge. Renoviranjem postojećih i otvaranjem novih prodavnica, Delez Srbija kupcima širom naše zemlje kupovinu po najmodernijim standardima čini još dostupnijom, po visokim standardima, uz jedinstveni odnos kvaliteta i cene. Tako dobro. Tako Maxi.