Maxi-Beograd

Vesti iz trgovine

Građani Beograda svoju nabavku ponovo mogu obavljati na dobro poznatoj adresi Patrisa Lumumbe 84, u Maxi supermarketu koji se nalazi na mestu nekadašnje Shop&Go radnje.

Renovirana prodavnica, u drugom formatu, otvorena je i svim potrošačima nudi jedinstveno iskustvo kupovine bogatog asortimana, uz vrhunsku uslugu.

Široka ponuda brojnih proizvoda, visokog kvaliteta i svežine, dostupna je na raznovrsnim, uvek dobro opremljenim destinacijama za kupovinu. Odeljenje pijace nudi uvek svežu ponudu voća i povrća, odeljenje delikatesa i sireva nudi brojne vrste proizvoda ovih kategorija vrhunskog kvaliteta i ukusa. Odeljenje pekare odličnu ponudu dopunjuje brojnim vrstama hleba i peciva a tu su i slatki i slani konditori, razni napici, kao i kućne potrepštine.

Maxi PekaraMaxi supermarket Beograd

Maxi Ulaz

Maxi Mleko i mlecni proizvodi

Maxi Pijaca

Za najbolji odabir proizvoda, kupcima je svakodnevno na usluzi 16 zaposlenih kolega, koji su tu da svojom ekspertizom doprinesu uspešnom i ugodnom iskustvu kupovine, dok se efikasni proces plaćanja odvija na tri kase.

Kompanija Delez Srbija, svakodnevno ulaže u kvalitet ponude i usluge, unapređujući svoj maloprodajni lanac. Širom Srbije, od početka godine, otvoreno je i renovirano više od 45 prodavnica, što potrošačima iskustvo nabavke, po visokim standardima i merilima modernog kupca, čini još dostupnije. Tako dobro. Tako Maxi.