Vesti iz trgovine

Gomex SvilajnacTrgovinski lanac Gomex otvorio je još jednu prodavnicu u nizu, a svoju prvu u Svilajncu.

Od sada će i stanovnici Svilajnca moći da kupuju u prodavnici kompanije Gomex, koja je otvorena na adresi Nadežde Petrović 31. Objekat se prostire na 400 metara kvadratnih, raspolaže sa tri kase i zapošljava 15 novih radnika. ispred novog objekta obezbeđen je i prostran parking, kao i prilaz za invalide.

U prodavnici možete pronaći raznovrstan asortiman od preko 6000 svakodnevno potrebnih artikala, a iz ponude se posebno izdvaja sveže meso Gomex-ove robne marke “Graničar”, ali i uvek sveže voće i povrće, po akcijskim cenama. Objekat poseduje sopstvenu pekaru, tako da će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo.

Na dan otvaranja priređena su mnoga iznenađenja, razna sniženja i akcije. Posebno iznenađenje imali su petstoti i hiljaditi kupac, koji su kao nagradu osvojili Fox televizor.

Gomex SvilajnacGomex Svilajnac

Svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće. Ovom prilikom su predstavljeni i Smart kuponi koji se nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara dobijaju putem Gomex aplikacije. Svako ko instalira aplikaciju dobio je kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Radno vreme novog Gomex objekta u Svilajncu, na adresi Nadežde Petrović 31., je svakog dana od 7 do 21 časova.