Vesti iz trgovine

Lidl ZvezdaraKompanija Lidl otvara novu, šesnaestu po redu, prodavnicu u Beogradu.

Nova Lidl prodavnica otvoriće se u beogradskoj opštini Zvezdara. Dobrodošlicu će poželeti svojim prvim potrošačima 9. decembra na adresi Bulevar kralja Aleksandra 405b, u blizini okretnice tramvaja u Ustaničkoj ulici.

Rukovodilac nove prodavnice, Aleksandra Živanović kaže: „Radujem se otvaranju koje nas očekuje već narednog četvrtka, kao i prvim potrošačima. Naš tim je spreman, posetioci mogu da računaju na brze kase, svež asortiman i pre svega, ljubaznu uslugu.“

Uključujući novu prodavnicu, Lidl poseduje 16 prodavnica u Beogradu, od ukupno 57 koje se nalaze širom Srbije. Tokom izgradnje prodavnice glavni izvođač radova bila je domaća firma, a pored nje je angažovano još oko 15 domaćih podizvođača radova. Takođe je u planu i finansiranje regulacije saobraćaja kod nove prodavnice, odnosno postavljanja semafora i prateće infrastrukture za raskrsnicu u neposrednoj blizini.

Povodom otvaranja nove prodavnice rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović, izjavila je: „Uvereni smo da će ova prodavnica biti na usluzi daleko većem broju potrošača od neposrednih komšija, uzimajući u obzir lokaciju. Spremni smo za izazov, jer se, pored iskusnih kolega, našem timu pridružuje preko 35 novih, koji završavaju neophodne obuke kako bi u potpunosti bili spremni za početak rada.“

Pored stalnog asortimana i neprehrambenih proizvoda, koji se osvežavaju svakog četvrtka u skladu sa sezonskim potrebama, potrošači će u novoj Lidl prodavnici pronaći i praznični Favorina asortiman (čajni keksići, cimet zvezdice, medenjaci, kućica sa čokoladnim figuricama i drugi). Dodatno, na policama nove Lidl podavnice nalaziće se i ekskluzivni Deluxe asortiman premium proizvoda, idealan za slavlja i prazničnu trpezu, kao i izbor slanih i slatkih jela.

Radno vreme nove Lidl prodavnice na Zvezdari, po otvaranju biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

O Lidlu:

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 11.550 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 30 zemalja sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 56 prodavnica u 34 grada širom zemlje.