Vesti iz trgovine

Gomex ŽarkovoKrajem oktobra kompanija Gomex otvorila je svoj novi maloprodajni objekat u Žarkovu.

Nova Gomex prodavnica nalazi se na adresi Riste Marjanovića 10 u Žarkovu, urbanom gradskom naselju u Beogradu koje pripada opštini Čukarica. Novi objekat kompanije Gomex prostire se na 122 kvadratnih metara prodajnog prostora i zapošljava sedam novih radnika.

U novom Gomex-u potrošačima je na raspolaganju ponuda od oko 3500 artikala, a iz ponude se izdvaja sveže meso Gomex-ove robne marke “Graničar”, ali i uvek sveže voće i povrće po akcijskim cenama.

Povodom otvaranja novog marketa, za kupce su bila pripremljena mnoga iznenađenja u vidu brojnih akcija, poklona i promocija. Takođe, svi kupci su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće.

Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Radno vreme novog Gomex mini marketa je svakog dana od 7:00 do 21:00h.