Maxi Vranje supermarket ulaz

Vesti iz trgovine

Kompanija Delez Srbija otvorila još jedan renovirani Maxi supermarket u Vranju na adresi Pariske komune bb.

Vranje, 30. oktobar 2021. godine – Stanovnici Vranja od danas imaju priliku da ponovo uživaju u prijatnom iskustvu proverene i kvalitetne kupovine koja ih očekuje u renoviranom, po najmodernijim standardima opremljenom Maxi supermarketu na adresi Pariske komune bb.

Na bogato opremljenim odeljenjima pijace, mesare, ribarnice, gotovih jela, delikatesa, kupcima se na raspolaganju nalazi 27 zaposlenih radi lakšeg odabira svežeg voća i povrća, svežeg mesa i ribe visokog kvaliteta, mesnih prerađevina, ukusnih gotovih jela i drugih proizvoda. Njihovo dugogodišnje iskustvo i uslužnost doprineće još ugodnijoj nabavci omiljenih namirnica.

Poseban odeljak u radnji raspolaže širokim asortimanom vina i piva, na kom ljubitelji ovih proizvoda mogu uživati u velikom izboru različitih vrsta, ukusa i brendova. Miris pekare, koja nudi brojna sveža peciva, upotpunjuje širok, bogati asortiman radnje i doprinosi atmosferi komšijske kupovine.

Maxi Vranje

Maxi Vranje supermarket

Maxi Vranje ulaz

Maxi pijacaMaxi pecivaMaxi hlebMaxi gotova jelaMaxi delikates

Nabavka proizvoda mnogobrojnih kategorija u renoviranom Maxi supermarketu odvija se po visokim merilima modernih potrošača, usklađenih sa njihovim svakodnevnim navikama, a za još veću udobnost pri kupovini kupcima se na raspolaganju nalazi i veliki parking ispred radnje.

Kontinuirano ulažući u razvoj maloprodajne mreže, samo u oktobru, kompanija Delez Srbija otvorila je tri nove prodavnice, u Beogradu, Subotici i Novom Pazaru, dok je od početka meseca do sada renovirano i ponovo otvoreno pet Maxi supermarketa.