U Beočinu otvorena nova prodavnica kompanije Univerexport

Univerexport Beočin

Kompanija Univerexport nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem prodavnica u mestima gde do sada nisu postojale.

Naime, kompanija Univerexport otvorila je svoje novo prodajno mesto u Beočinu na adresi Svetosavska 8. Novi objekat prostire se na površini od 430 kvadratnih metara, raspolaže asortimanom od oko 5 500 artikala i zapošljava 15 novih radnika.

Kao trgovinski lanac koji je potekao sa novosadskog tla, Univerexport i dalje neguje domaće, a posebno se ističu oni proizvodi koji su deo prodajnog, ali i proizvodnog asortimana kompanije. Brend Organa (brašno, cvekla, krompir, tikvice i ulje), pršut koji se suši na vazduhu bez dima Domaćinstva Vučurević, sveže meso sa sopstvene farme AD Bačka, proizvodi su iza kojh sa ponosom stoji ime kompanije Univerexport. Dodatno, artikli robnih marki Naše najbolje i Baš baš mogu se pronaći isključivo u Univerexport maloprodajnim objektima.

Radno vreme nove prodavnice Univerexport-a u Beočinu je od ponedeljka do subote od 7 do 22 časova i nedeljom od 7 do 15 časova.

Iz kompanije Univerexport takođe je najavljeno dalje širenje maloprodajne mreže, otvaranjem novih prodavnica na potpuno novim mestima, u novim gradovima, na teritoriji Srbije.