Maxi Logo

Vesti iz trgovine

Kompanija Delez otvorila je danas vrata još dva Maxi supermarketa, od kojih je jedan potpuno nov, a drugi renoviran.

28. oktobar 2021 –  Kompanija Delez Srbija konstantno ulaže u razvoj svoje prodajne mreže, o čemu svedoči i današnje otvaranje dve prodavnice - jedne nove, Maxi supermarketa u Novom Pazaru, kao i jedne renovirane, Maxi supermarketa u naselju Boljevci, u beogradskoj opštini Surčin.

Maxi u Boljevcima, na adresi Ulica mira 2, nakon renoviranja ponovo je otvoren za sve potrošače. Meštani Boljevca od sada će imati mogućnost da svakoga dana uživaju u savršenom ukusu svežeg hleba i raznovrsnih peciva koja će moći da biraju sa potpuno novog odeljenja pekare. U inovativnom enterijeru dizajniranom tako da doprinese još većem ugođaju pri nabavci, u ponudi je i raznovrsan asortiman na kategoriji pijace, delikatesa i sireva, pakovanog mesa, kao i na odeljku mleka i mlečnih proizvoda.

Ulaz Boljevci

Pijaca Boljevci

Pijaca i Mlecni proizvodi Boljevci

Pekara Boljevci

Pekara Boljevci 2

Prodavnica Boljevci

MAXI novi logo

Kupcima se u ovoj radnji na usluzi nalazi 14 zasposlenih, komšijskih lica, a za još veću udobnost pri nabavci prodavnica raspolaže i prakingom ispred same radnje.

Novi Pazar je bogatiji za još jedan Maxi supermarket, otvoren na adresi Čerkez Mahala 2. U modernom enterijeru nove radnje, građane Novog Pazara očekuje veliki broj destinacija za kupovinu kao i bogato opremljena sveža odeljenja po kojima su Maxi supermarketi prepoznatljivi.

Ulaz Novi Pazar

Maxi Novi Pazar

Tako će svi kupci u novoj radnji moći da uživaju u velikom izboru voća i povrća,  svežih peciva pekare pečenih na licu mesta, u samoj radnji, bogatoj ponudi svežeg mesa, delikatesa i gotovih jela, a 25 zaposlenih pobrinuće se za prijatnu atmosferu i vrhunsku uslugu.

Pijaca Novi Pazar 2

Pijaca Novi Pazar

Pekara Novi Pazar

Kontinuirano ulažući u razvoj maloprodajne mreže, samo u oktobru, kompanija Delez Srbija otvorila je tri nove prodavnice, u Beogradu, Subotici i Novom Pazaru, dok je od početka meseca do sada renovirano i ponovo otvoreno četiri Maxi supermarketa.