Otvoren još jedan, nov MAXI supermarket u Subotici

Maxi Ulaz 2
Maxi mesara
Maxi Pekara
Maxi Pijaca
Maxi radnja

Kompanija Delez danas je u Subotici na još jednoj lokaciji otvorila nov Maxi supermarket.

Subotica, 26. oktobar 2021 – Građani Subotice od danas imaju priliku da na još jednoj lokaciji uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine po najvišim standardima, u modernim uslovima koje nudi nov Maxi supermarket, otvoren na adresi Šantićeva 75, u delu grada pod imenom Teslino naselje.

Pored bogatog izbora raznovrsnih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, asortiman nove prodavnice odlikuje široka ponuda uvek svežeg voća i povrća koje krasi odeljenje Maxi pijace, svežeg mesa na odeljenju mesare, delikatesa, mleka i mlečnih proizvoda. Užitku pri nabavci posebno doprinosi bogat asortiman pekare gde kupci mogu uživati u savršenom ukusu svežih peciva, kao i odeljenje gotovih jela koje nudi raznovrsnu ponudu toplih i hladnih specijaliteta.

Maxi mleko i mlecni proizvodiMaxi  supermarket Subotica

Prostirući se na 570  m², ovaj supermarket raspolaže sa četiri uslužne kase kao i parkingom ispred same radnje koji će doprineti još većoj udobnosti pri nabavci, dok će za vrhunsku uslugu i prijatnu, komšijsku atmosferu biti zaduženo 30 zaposlenih.

Otvaranjem ovog supermarketa kompanija Delez Srbija obezbedila je kupcima u Subotici još jednu lokaciju na kojoj mogu uživati u proverenoj i kvalitetnoj nabavci, prilagođenoj potrebama modernog kupca.