Vesti iz trgovine

Lidl Nis

Juče u 8 sati u Nišu je otvorena druga Lidl prodavnica, koja je ujedno 53. po redu prodavnica ove kompanije u Srbiji.

Novootvoreni objekat kompanije Lidl u Nišu se nalazi na adresi Blagoja Parovića 1B i zapošljava 20 novih radnika.

Tokom gradnje druge prodavnice u Nišu, za glavnog izvođača radova, kao i mnogo puta do sada, kompanija Lidl je angažovala domaću firmu. Dodatno, kao dobar komšija, Lidl je u zoni ulice Blagoja Parovića uredio trotoar i obezbedio oko 40 parking mesta za javnu namenu.

Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, ovim povodom je rekla: „Sa novom prodavnicom, bliži smo još većem broju Nišlija koji vole da kupuju kod nas. Novo u našoj ponudi je Lidl brend S ljubavlju, domaće, koji se sastoji od oko 80 proizvoda dobavljača iz Srbije. Ovi proizvodi biće deo stalne ponude Lidla, i pored visokog nivoa kvaliteta, odlikuju ih i specifična svojstva, pa tako možete probati sveže mleko i jogurt sa čak 4% mm, voćni jogurt sa 16% udela komadića voća, domaće vanilice i mnoge druge tradicionalne proizvode iz Srbije“.

Kao i svaka Lidl prodavnica, takodje i ova poseduje veliki parking, brze kase i pažljivo odabranu ponudu sa više od 1.800 proizvoda, čiji deo sada čine i domaći proizvodi pod novim brendom S ljubavlju, domaće.

Povodom otvaranja, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je izjavila: „Otvaranjem druge Lidl prodavnice upotpunjujemo sadržaje na Bulevaru Nemanjića. Raduje me kada čujem da će na rafovima Lidla biti i proizvodi domaćih dobavljača. Sa onim što je Grad Niš uradio i planira da uradi na planu ozelenjavanja ovog prostora prema Bulevaru i prema Nišavi, ne samo da će kupovina biti prijatnija, već će ovo biti prostor gde će se rado svraćati i koji će biti mesto predaha i odmora. Nama u Nišu mnogo znači svako novo radno mesto, a ovde će raditi 20 novih radnika, neki novi mladi ljudi koji na taj način mogu da planiraju svoju budućnost u ovom gradu“.

Radno vreme nove Lidl prodavnice je svakog dana od 8-22 časova.