Vesti iz trgovine

Maxi SuboticaU Subotici je otvorena nova prodavnica kompanije Delez Srbija.

Na još jednoj lokaciji u Subotici otvoren je Maxi supermarket, tačnije na adresi Bajnatska bb. Novi Maxi se prostire na 1300 kvadratnih metara prodajnog prostora, opremljen je po najnovijim standardima i zapošljava 38 novih radnika.

Pored vrhunske usluge i bogatog, inovativnog asortimana, kupce na ovoj lokaciji očekuju i nove destinacije za kupovinu, kao što su odeljenja pijace, mesare, pekare, mlečnih i delikatesnih proizvoda, zdrave hrane, gotovih jela i ribljeg delikatesa.

Maxi Pijaca

Kupce u novoj radnji takođe očekuje i poseban kutak opremljen atraktivnim sezonskim proizvodima, široka ponuda proizvoda za ličnu higijenu, kućna hemija i još mnogo toga.

Za bržu i lakšu kupovinu, potrošačima se na raspolaganju nalazi šest uslužnih i četiri samouslužne kase. A ispred novog supermarketa nalazi se veliki parking koji doprinosi još komfornijoj nabavci.

Otvaranjem još jedne nove prodavnice, kompanija Delez Srbija nastavlja da ulaže u razvoj maloprodajne mreže i na taj način svim kupcima omogućava još bolje i kvalitetnije iskustvo pri kupovini namirnica.