Vesti iz trgovine

Aroma PancevoČlanica Expo grupe, Domaća Trgovina, nastavlja širenje maloprodajne mreže u Srbiji otvaranjem Aroma marketa na novim lokacijama.

Domaća Trgovina nastavlja širenje maloprodajne mreže u Srbiji sa novim Aroma marketom u Pančevu. "Naša zajednica postala je veća za još jednog člana - Aromu 82 u ulici Kej Radoja Dakića br. 15 u Pančevu. Objekat se prostire na 178 m2 prodajnog prostora u kome smo se potrudili da svaka kupovina zaista miriše na bolje, da se obavlja brzo, uz pomoć ljubaznog osoblja i u posebno uređenom enterijeru. Potrošačima nudimo raznovrstan asortiman pažljivo biran kako bismo zadovoljili svačije potrebe za dobrom kupovinom. Sa preko 3000 artikala u asortimanu, nudimo širok spektar delikatesnih proizvoda, slatkih, slanih konditora, zdrave hrane I još mnogo proizvoda. U samom objektu potrošače očekuje Aroma pekara sa sveže ispečenim pecivima i Aroma pijaca sa uvek svežim voćem i povrćem" navodi se u saopštenju kompanije. Od početka ove godine renovirano je preko 15 objekata i otvoren još jedan Aroma objekat u Pančevu.

Kompanija Domaća Trgovina danas posluje sa 61 Aroma maloprodajnim objektom i jednim restoranom. Expo grupa planira da širi maloprodajnu mrežu i u Crnoj Gori otvaranjem novog marketa u Kotoru.