Četvrta prodavnica kompanije Lidl u Novom Sadu

Lidl

Kompanija Lidl Srbija otvoriće 12. avgusta u Novom Sadu još jednu prodavnicu, četvrtu po redu u ovom gradu.

Novi Lidl na Futoškom putu 48, osim ponude koja zadovoljava potrebe potrošača koji traže najbolji odnos cene i kvaliteta, jedinstven je po tome što se pored prodavnice nalazi Atlanski kedar, star 80 godina.

„U toku su finalne pripreme za otvaranje, koje znače da novih 25 kolega prolaze završne obuke za rad, od upoznavanja sa asortimanom i procesima rada, kasiranja, rada na pekari do brige o svežini proizvoda – a sve kako bismo od prvog dana rada pružili ugodno iskustvo kupovine. Zahvalni smo kolegama na zalaganju i verujemo da će potrošači prepoznati i ceniti uložen trud,“ izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Za izgradnju ove prodavnice angažovano je 25 domaćih podizvođača, a u neposrednom okruženju prodavnice, Grad Novi Sad izveo je radove na izgradnji nove ulice sa pešačkim i biciklističkim stazama, što doprinosi daljem razvoju ovog dela grada.

Novu prodavnicu u Novom Sadu krasi stablo Kedra čija lepota i nesvakidašnji oblik doprinose ukupnom izgledu ovog Lidla, a velika krošnja praviće hlad na mestu za predah u zelenom kutku parkinga Lidl prodavnice.

Pažljivo odabran asortiman sa više od 1.800 proizvoda domaćih i stranih dobavljača naći će se i na policama nove prodavnice u Novom Sadu. Osim prehrambenog asortimana, tu je i ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja. Prilagođavajući se potrebama savremenih potrošača među rafovima naći će se Lidlov BIO kutak i omiljene tematske nedelje prehrambenih proizvoda iz različitih delova sveta.

O Lidlu:

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019. 

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 51 prodavnica u 32 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.