Trgovinski lanac Gomex od sada i u Žitištu

Gomex Žitište

U petak, 30. jula, svečano je otvoren prvi maloprodajni objekat u Žitištu.

Novi objekat kompanije Gomex veličine 280 kvadratnih metara nalazi se na adresi Cara Dušana 23.

Novootvoreni objekat nudi asortiman od oko 5000 artikala. Iz ponude se izdvaja sveže meso Gomex-ove robne marke “Graničar”, ali i uvek sveže voće i povrće po akcijskim cenama. Objekat poseduje sopstvenu pekaru, te će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo.

Nova prodavnica kompanije Gomex raspolaže sa dve kase i zapošljava 13 novih radnika. Obezbeđen je prostran parking za sve kupce, kao i adekvatan prilaz za invalide.

Prodavnica je počela sa radom u 9 časova, a otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca za koje je Gomex pripremio posebne akcije i promocije. Pored toga, svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće.

Ovom prilikom, predstavljeni su i Smart kuponi koji se nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara dobijaju putem Gomex aplikacije. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Radno vreme nove prodavnice biće radnim danima i subotom od 6:30 do 21:00 časova, a nedeljom od 7:00 do 21:00 časova.