Jumbo otvorio šestu po redu prodavnicu u Bosni i Hercegovini i najavio nova otvaranja na Balkanu

Jumbo Tuzla

Balfin grupa nastavlja širenje maloprodajne mreže na Balkanu otvaranjem šeste po redu prodavnice u Bosni i Hercegovini.

Kid Zone, kompanija koja posluje pod okriljem Balfin grupe uspešno nastavlja širenje maloprodajne mreže pod Jumbo franšizom otvaranjem nove prodavnice u Bosni i Hercegovini, koja se nalazi u Bingo City Centru u Tuzli. U novoj, prodavnici na tržištu Bosne i Hercegovine zaposleno je 40 radnika, dok je kupcima ponuđen asortiman od preko 30.000 artikala, među kojima su dečje igračke, stvari za kuću, sezonski program, kancelarijski materijal...

Prilikom otvaranja novog maloprodajnog objekta, predstavnici kompanije su izjavili da u Bosni i Hercegovini posluju već četiri godine i da je lokacija u Tuzli najbolja za otvaranje Jumbo prodavnice. Oni su dodali da je u ponudi širok asortiman igračaka, ali i stvari za domaćinstvo uz veoma povoljne cene.

Balfin grupa nakon otvaranja objekta u Tuzli, posluje sa ukupno 20 maloprodajnih objekata koji se nalaze u Bosni i Hercegovini, Kosovu, Crnoj Gori i Albaniji, dok je u planu za naredni period i širenje van granica Balkana ulaskom na tržište Moldavije. Iz kompanije su saopštili da će tokom ove godine otvoriti nove prodavnice na Balkanu.