Ekskluzivno na Retail Serbia: DEPPO marketi se šire na tržištu Srbije - dugoročni planovi šest tržišta na Balkanu

Deppo Srbija

Srpsko maloprodajno tržište postaje bogatije dodatnim marketima još jednog trgovca iz prehrambenog sektora.

Ekskluzivno za portal Retail Serbia, predstavnici trgovačkog lanca DEPPO najavili su širenje na tržištu Srbije. Internacionalna kompanija sa sedištem u Holandiji, koja trenutno ima maloprodaje na teritoriji Kosova, planira da pored Srbije pokrije ukupno šest tržišta na Balkanu. Kako su dodali, prve markete u Srbiji, koji nisu na teritoriji Kosova, planiraju da otvore 2022. godine. Dugoročni planovi predviđaju snažnu ekspanziju i u regionu.

"Deppo nudi najkvalitetnije prehrambene i neprehrambene proizvode po najpovoljnijoj ceni. U ponudi se nalazi 1.200 proizvoda i 300 sezonskih. Želimo da narednih godina proširimo svoje prisustvo regionalno i međunarodno".

Deppo marketi su prodavnice diskontnog tipa. Iz kompanije saopštavaju da njihov koncept donosi jedinstvenost na tržištu, uz minimalne troškove, efikasno korišćenje vremena, odgovornu upotrebu resursa, tehnologiju i ljubaznost.

Primedba urednika: Članak je dodatno korigovan 14.05.2021, kada je dodana informacija da marketi već posluju na teritoriji Kosova.