Otvoren najveći Maxi supermarket u Novom Sadu

Maxi Novi Sad

6. maja u Novom Sadu otvoren je novi Maxi supermarket.

Maxi supermarket svečano je otvorio vrata svim građanima Novog Sada, na adresi Sentandrejski put 11, u okviru tržnog centra BIG. Najveći Maxi u ovom gradu opremljen je po najmodernijim standardima, a sve ljubitelje dobre i proverene nabavke očekuje inovativan, bogat asortiman i kupovina prilagođena potrebama savremenog kupca.

Nova prodavnica prostire se na površini od 1500 m², gde kupci mogu da uživaju u kupovini na odeljenjima svežeg mesa, pijace, pekare, delikatesa, a potrošače u okviru ovog supermarketa očekuju i nove destinacije za kupovinu. Odeljenja sezone i vinarije donose bogatu ponudu raznovrsnog asortimana sezonskih proizvoda i kvalitetnih vina, a za sve ljubitelje zdravije hrane obezbeđen je proširen asortiman ukusnih a zdravijih namirnica.

Za komšijsku uslugu pobrinuće se više od 50 zaposlenih, a kako bi omogućili laku i brzu kupovinu, pored šest kasa, kupcima se na raspolaganju nalaze i četiri samouslužne kase.

Otvaranjem još jedne nove prodavnice, kompanija Delez Srbija nastavlja da ulaže u razvoj maloprodajne mreže i na taj način kupcima omogućava još bolje i kvalitetnije iskustvo kupovine.