Retail Serbia u Nišu - otvoren prvi Delta Planet šoping mol u Srbiji

Delta Planet Srbija

Uz poštovanje svih epidemioloških mera zaštite, kompanija Delta Holding zvanično je otvorila prvi Delta Planet šoping mol u Srbiji koji se nalazi u Nišu.

Delta Planet Niš nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji na uglu ulica Blagoja Parovića i Bulevara Nemanjića. Ukupna vrednost projekta je 70 miliona eura i predstavlja najveću investiciju Delta Real Estate Grupe u predstojećem periodu u Nišu. Prvi Delta Planet u Srbiji zauzima površinu od 40.000 kvadrata prodajnog prostora i posetiocima je na raspolaganju čak 850 parking mesta.

U Delta Planet molu svoje maloprodajne objekte otvorili su najveći domaći i međunarodni brendovi, a posebnu atrakciju predstavljaće bioskop sa pet sala. Angelina Nekić, generalni direktor Delta Real Estate Grupe je izjavila da prvi šoping mol u Nišu ima regionalni značaj i za građane i za privredu Niša i okoline. Ona je dodala da je kapacitet centra takav da će privlačiti goste iz cele južne i istočne Srbije, kao i susedne Bugarske, ali i da je otvaranjem centra i novih 1.000 radnih mesta jedan od Deltinih projekata koji utiču na širu zajednicu i doprinosi razvoju i drugačijem izgledu gradova u kojima Grupa posluje.

Kao znak zahvalnosti za dobrodišlicu Nišlija, Delta Planet završava i uređenje parka iza objekta i dela keja uz Nišavu. Na ovoj lokaciji biće formirano dečje igralište i biće zasađeno 90 novih stabala.

Najmoderniji objekat Mercatora na jugu Srbije:

U Delta Planet šoping molu maloprodajni objekat je otvorila i kompanija Mercator S. Najmodernija IDEA (IDEA Nais) na jugu Srbije otvorila je juče svoja vrata potrošačima i ponudila širok asortiman artikala i savremenu uslugu. Povodom otvaranja kompanija je uručila donaciju vrednu 600.000 dinara za Dečju Internu Kliniku i Kliniku za dečju hirurgiju i ortopediju u okviru KC Niš.