Kompanija Pertini otvorila prodavnice Pertini Fashion i Playmobil u Beogradu

Pertini Srbija

Kompanija Pertini Toys, otvorila je prodavnice Pertini Fashion i Playmobil u Beogradu.

PLAYMOBIL STORE otvoren u Shopping Centru UŠĆE: Kompanija Pertini tržištu donosi potpuno novi koncept na polju industrije igračaka i na radost svih fanova nemačkog brenda Playmobil, kao i onih koji će se tek upoznati sa Playmobil brendom, u Shopping Centru Ušće otvorila je specijalnu tematsku radnju koja srpskom tržištu nudi potpuno novo korisničko iskustvo. U PLAYMOBIL STORE deca mogu da uživaju u Playmobil interaktivnom prostoru za igru i da nađu najaktuelnije Playmobil setove svih kolekcija. U novootvorenoj radnji osim Playmobil-a našli su se i nemački brend Bruder, kao i kolekcija PolarB svetski poznatog brenda Viga. Playmobil store otvorio se 15. aprila i otvaranje je propraćeno brojnim akcijama i poklonima. U novootvorenoj radnji na 2. Spratu Ušće Shopping Centra od 15. do 18. aprila svi kupci mogu da iskoriste 10% popusta na ceo asortiman.

Kompanija Pertini Toys donosi još jedan novi maloprodajni brend na srpskom tržištu otvaranjem prve radnje Pertini Fashion. Pertini Fashion je novo poglavlje u poslovanju kompanije Pertini. Na srpsko tržište donosi premium dečju garderobu, obuću i aksesoar brendova koji su svetski lideri na tržištu dečije mode: Maison Marasil, Sprint, Mandarino, Pierre Cardin, Ciciban... Koncipiran kao multi brend store. Garderoba odgovora svim potrebama i stilovima dečjeg odevanja, svečanim i svakodnevnim , za dečake i devojčice 0-16 godina, dizajnirana sa mnogo detalja, a sašivena od najkvalitetnijih materijala. Prva prodavnica Pertini Fashion otvorena je na drugom spratu TC Ada Mall. Specijalno dizajnirane haljine, kombinezoni, suknje, košuljice, kupaći kostimi za devojčice, bermude, pantalone, košuljice i majice za dečake, kao i aksesoar za oba pola, već su izložene i čekaju kupce sa najistančanijim ukusom. Kompanija Pertini na polju igračaka je sinonim za kvalitet i brigu o deci već više od 30 godina, u istom smeru nastavlja i na polju dečje mode.

Kompanija Pertini Toys danas posluje sa 27 maloprodajnih objekata koji se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Leskovcu, Kruševcu, Boru, Jagodini, Čačku, Kragujevcu, Lazarevcu, Nišu, Pančevu, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Vršcu, Požarevcu i Valjevu.