Kompanija Univerexport otvorila novu prodavnicu u Beogradu i najavila nova otvaranja

Univerexport Vracar

U četvrtak 15. aprila u 10 časova, kompanija Univerexport otvorila je novu prodavnicu u Beogradu na adresi Gospodara Vučića 1G, na Vračaru.

Nova prodavnica je 170. prodavnica po redu kompanije Univerexport, a treća po redu u ovom delu Beograda.

Nova prodavnica se prostire na 400 kvadratnih metara površine, nudi asortiman od preko 6 000 artikala, na raspolaganju su 2 kase i zapošljava 13 novih radnika.

U novom objektu kompanije Univerexport nalazi se veliki izbor artikala, kako domaćih proizvoda tako i artikala lične proizvodnje koji su prava potvrda kvaliteta iza koje Univerexport sa ponosom stoji prethodnih 30 godina. Meso sa domaće farme iz Bačke Palanke pod brendom Bačka, brend Organa sa organskim proizvodima, pršut i vino Vučurević, proizvodi robne marke Baš Baš i Naše najbolje su proizvodi koji se mogu kupiti isključivo u Univerexport prodavnicama kojih u Beogradu za sada ima 13.

Radno vreme Univerexport-a na adresi Gospodara Vučića 1G je od 7 do 22 časa, svakim danom i vikendom. U skladu sa epidemiološkom situacijom poštuju se sve propisane mere: distanca, dozvoljen broj ljudi u prodavnici u isto vreme, najviši stepen higijene.

Nakon otvaranja novog prodajnog objekta u Beogradu, kompanija Univerexport najavila je i planove za otvaranje novih prodajnih objekata u Novom Sadu i Vrdniku.

Intervju Vesne Vučurević, predsednice kompanije Univerexport možete pročitati na našem sajtu: https://retailserbia.com/vesti-trgovina/3016-vesna-vucurevic-predsednik-grupe-univerexport-intervju