Vesti iz trgovine

Mega Sunce BeogradQvattro Company nastavlja širenje maloprodajne mreže u Beogradu otvaranjem novog maloprodajnog objekta mega formata.

Domaća trgovina Qvattro Company nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem novog objekta Mega Sunce u Beogradu, na adresi Ratačka 20 (Ovčanski put) u Borči. Novi maloprodajni objekat - mini tržni centar prostire se na 850 kvadrata prodajne površine i donosi novi koncept prodavnice Sunce koji poseduje pekaru u kojoj se na licu mesta peku hleb i peciva, kao i mlin za kafu gde je potrošačima omogućeno da samelju kafu različitih brendova i proizvođača. Ovo je 46. po redu maloprodajni objekat kompanije, a povodom otvaranja nove prodavnice Mega formata pripremljena su posebna akcijska sniženja.

Kompanija Qvattro Company osnovana je 2001. godine kao trgovinsko preduzeće sa sedištem u Beogradu. U početku, preduzeće se bazira na veleprodaji prehrambenih proizvoda, a 2003 godine kreće sa otvaranjem maloprodajnih objekata. To su bili manji formati prodavnica. Stalnim širenjem i otvaranjem novih maloprodajnih objekata, od 2008. godine donesena je odluka o promeni brenda. Nekadašnji Qvattro marketi prerastaju u prodavnice Sunce i Mega Sunce, a formati maloprodajnih objekata su na površini od 400 do 1200 kvadratnih metara. Danas u sistemu Qvattro Company posluje 45 maloprodajnih objekata, a u planu je dalje širenje maloprodajne mreže.