Kompanija Dufry Ltd otvorila novi Free Shop u Beogradu

Free Shop Beograd

Kompanija Dufry Ltd otvorila je novi Free Shop u Beogradu, u kome je predstavila novi koncept i ponudila veći asortiman proizvoda.

Kompanija Belgrade Airport je u saradnji sa svojim najvećim zakupcem Dufry Ltd otvorila novu zonu na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. U sklopu novootvorene zone, pored restorana i kafe bara smešten je novi i prošireni Dufry Free Shop. Sa novim walk trought konceptom i površinom od 876m2, novi free shop donosi moderniji i veći izgled, kao i veću ponudu stranih i domaćih brendova.

Dufry Ltd sa sedištem u Švajcarskoj (Bazel) osnovan je 1865. godine. Kompanija je na globalnom nivou aktivna sa četiri divizije: Evropa i Afrika, Azijski Pacifik i Bliski Istok, Severna, Centralna i Južna Amerika. Dufry Ltd upravlja sa 2.400 free shop-ova koji se nalaze na aerodromima, brodovima, lukama i drugim turističkim lokacijama. Ukupna površina svih objekata kojima upravlja kompanija iznosi više od 470.000m2.

U ponudi Dufry shop-ova nalazi se veliki izbor međunarodnih brendova od preko 1.000 dobavljača. Pored toga, ponuda je upotpunjena i saradnjom sa lokalnim partnerima, kako bi se ponuda prilagodila lokalnim navikama kupaca.