Vesti iz trgovine

Lidl VranjeKompanija Lidl otvoriće svoju prvu prodavnicu u Vranju, 14. januara u 8 časova.

Novi objekat kompanije Lidl u Vranju nalazi se na adresi Pariske komune 20. Nova Lidl prodavnica zaposliće više od 40 novih radnika i raspolagaće sa više od 1800 proizvoda, a medju njima preko 400 proizvoda domaćih dobavljača.

Prve posetioce prodavnice u Vranju dočekaće specijalne cene, koje je za njih pripremila kompanija Lidl Srbija.
Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za nove mame u Vranju – „Bebinu čarobnu kutiju“. Sve mame iz Vranja, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 14. do 21. januara, u porodilištu Zdravstvenog centra Vranje, dobiće na poklon kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Lidl Srbija ovu akciju realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, a u okviru projekta „Taši-taši“.

„Verujemo da će kvalitet proizvoda i naša stalna briga o potrebama potrošača, biti dovoljna da i građanima Vranja Lidl postane omiljeno mesto za kupovinu. Radujemo se što postajemo deo lokalne zajednice i što smo proširili tim za više od 40 kolega koji će raditi u ovoj prodavnici“, istakla je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija. Ona je dodala da je u izgradnji objekta u Vranju učestvovalo pet domaćih građevinskih kompanija koje je angažovao glavni izvođač radova.