Vesti iz trgovine

Gomex SmederevoKompanija Gomex bogatija je za dva nova objekta na potpuno novim lokacijama.

Naime otvorene su dve prodavnice, jedna u Smederevu i jedna u Budisavi, čime je Gomex-ova maloprodajna mreža dostigla broj od 200 prodavnica.

Objekat u Smederevu, koji će poslovati pod nazivom "Smederevo Slavija", nalazi se u ulici 16. oktobra 62. Prodavnica se prostire na 252 kvadratnih metara prodajnog prostora, raspolaže sa dve kase i nudi preko 4000 artikala.

Nova prodavnica u Smederevu zapošljava deset novih radnika koji će se o potrebama potrošača brinuti od ponedeljka do subote od 7:30h do 21:00h, kao i nedeljom od 8:00h do 14:00h.

Mini market "Budisava" prostire se na 159 kvadratnih metara prodajnog prostora, raspolaže sa jednom kasom i nudi gotovo 3000 različitih artikala. U ovoj prodavnici je zaposleno osam novih radnika.

Mini market "Budisava" nalazi se u ulici Vojvođanska 98 a potrošačima je dostupna od ponedeljka do subote od 6:30h do 20:15h i nedeljom od 7:00h do 13:00h.

Gomex Budisava

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovim, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

Na dan otvaranja, potrošače su dočekale velike akcije, popusti, iznenađenja i pokloni.