Vesti iz trgovine

Lidl BeogradKompanija Lidl Srbija nastavlja ekspanziju u Beogradu izvođenjem radova na izgradnji još tri nova maloprodajna objekta.

Radovi na izgradnji marketa u Višnjičkoj ulici na Karaburmi, teku po planu, potvrdili su iz kompanije Lidl Srbija. Prodavnica na Karaburmi prostiraće se na ukupno 2.641m2. Nešto ranije Lidl je potvrdio da izvodi i radove na izgradnji novih marketa u Surčinu i Mladenovcu. Lidl trenutno u Beogradu posluje na 11 lokacija.

Poslednji novootvoreni objekat Lidl-a u Beogradu nalazi se u naselju Medaković, na adresi Trogirska padina 2. Prlikom otvaranja objekta, Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija je izjavila - "Nastavićemo da opravdavamo stečeno poverenje dobrom snabdevenošču, kao i najpovoljnijim odnosom cene i kvaliteta."

O Lidlu:

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 46 prodavnica u 31 gradu širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.