Vesti iz trgovine

Rajiceva Shopping CenterRajićeva Shopping Centar uskoro dobija food court zonu koja će biti obogaćena ponudom novih brendova u šoping centru.

"Na proleće 2020. Shopping Centar Rajićeva postaje bogatiji za nove restorane. Na drugom spratu na preko 1.200m2 i 200 mesta za sedenje posetioci će moći da uživaju u bogatoj restoranskoj ponudi zakupaca kao što su McDonalds i mnogi drugi. Nova restoranska zona je usklađena sa najnovijim svetskim trendovima uređenja šoping centara i od sada će sviposetioci moći da uživaju u modernom i prijatnom ambijentu novog FOOD COURT-a.

Nova FOOD COURT zona je u potpunosti prilagođena potrebama potrošača i to ne samo u kupovini, već i u životnom stilu, uređenju enterijera i dizajnu. Novi restoranski deo će definitivno postati jedna od omiljenih destinacija u centru grada i jedna od najposećenijh zona Rajićeva Shopping Centra", saopšteno je iz centra.

Rajićeva Shopping Centar smešten je u centru Beograda, na uglu tri ulice Knez Mihailove, Kralja Petra i Uzun Mirkove. Centar se prostire na 15.300 kvadrata sa više od 80 lokala i u njegovu izgradnju investirano je više od 80 miliona evra.

Među najpoznatijim zakupcima u Rajićeva centru nalaze se: Lego, Maxi, Vip mobile, Benu, Starbucks, Bomar, Calvin Klein, dm, Carpisa, Esprit, Dexy Co, Đak, Armani, Fashion&Friends, Gigatron, Levis, Lindex, Nine West, Napapijri, Pandora, Timberland, Tommy Hilfiger, Springfield, Sportina, Vapiano i drugi.