Vesti iz trgovine

JYSKDanski lanac Jysk, nastavlja da investira na srpskom maloprodajnom tržištu otvaranjem nove radnje u Užicu.

Kompanija Jysk će novu radnju u Srbiji otvoriti 7. novembra u Užicu, u sklopu ritejl parka Nest. Kako je saopšteno, radnja u Užicu će se prostirati na 1.100 kvadrata maloprodajnog prostora i zaposliće osam radnika. Jysk je osnovan u Danskoj 1979. godine i danas posluje sa više od 2.800 prodavnica u 52 države sveta.

Povodom otvaranja nove radnje, regionalni vođa prodaje Jysk u Srbiji, Miodrag Zdravković, posetio je Zdravstveni centar Užice i donirao nameštaj i proizvode za spavanje u vrednosti od 135,000.00 RSD.

„Nova oprema i proizvodi za spavanje sve su nas obradovali, a posebno naše pacijente. Ovim putem zahvaljujemo kompaniji JYSK na vrednoj donaciji te se nadamo da će ovo poslužiti kao primer mnogima“,  izjavio je upravnik prim.dr Božović.

U nedavnom intervjuu za Retail Serbia i Retail Magazin, Retail Manager Jysk Srbija, Zoran Malešević je istakao da je kompanija u 2018. godini na srpskom tržištu zabeležila rast prodaje za 15%. On je dodao da kompanija planira da posluje na 60 lokacija širom zemlje, ali i da to nije kraj.