Vesti iz trgovine

Woby Haus Kompanija Woby Haus doo Novi Sad, nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem osme po redu radnje u Beogradu i prve u Sremskoj Mitrovici.

Novosadska kompanija Woby Haus doo uspešno nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem osme po redu radnje u Beogradu koja se nalazi u sklopu Capitol Parka u Rakovici. Kako je saopšteno iz Woby Haus-a, novootvoreni objekat se prostire na 400 kvadrata prodajnog prostora. Kompanija je nedavno otvorila i svoj prvi objekat u Sremskoj Mitrovici u Stop Shop retail parku na adresi Bulevar Konstantina Velikog 21. Na 400 kvadrata potrošačima je dostupan širok izbor proizvoda za uređenje doma, bašte i raznovrsnog alata.

Woby Haus je trenutno jedan od najvećih maloprodajnih lanaca sa više od 30 prodajnih objekata. U svom asortimanu Woby Haus nudi širok izbor ručnog i eletričnog alata, auto opremu, grejna tela, građevinski materijal, opremu za prodavnice, kamp opremu, rasvetu i elektro program, baštenski program...

Kompanija sa sedištem u Novom Sadu osnovana je 1994. godine i pored rasprostranjene maloprodajne mreže poseduje i veiliki magacinski i prodajni prostor na Rumeničkom putu. Woby Haus se bavi uvozom, maloprodajom i veleprodajom, a u sklopu kompanije posluje i transportno odeljenje za prevoz robe u zemlji i inostranstvu.