Vesti iz trgovine

AromaDomaća Trgovina nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem 123. po redu Aroma marketa. U planu kompanije je i otvaranje prvog restorana u Srbiji.

Trgovinski lanac Aroma uspešno nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem 61. po redu marketa u Crnoj Gori, koji se nalazi u podgoričkom naselju Zagorič, na adresi Nikole Tesle bb, dok je u Beogradu otvoren 62. objekat po redu u Srbiji, na adresi Rankeova 16. Novi podgorički Aroma market prostire se na 320 kvadrata prodajnog prostora i u modernom i prijatnom ambijentu potrošačima nudi širok asortiman artikala, uključujući italijanske proizvode lanca Conad, kao i robnu marku Montella.

Nikola Šćekić, poslovođa novootvorenog objekta u Podgorici je prilikom otvaranja istakao da su pažljivo birani proizvodi shodno potrebama njihovih komšija. On je dodao da se u sklopu marketa nalazi pekara koja nudi širok izbor peciva i nekoliko vrsta hleba, kao i da se u ponudi nalazi širok izbor voća i povrća.

Domaća Trgovina je nastavila širenje brenda Aroma i u Srbiji otvaranjem novog marketa u Beogradu, na adresi Rankeova 16. Kako su saopštili iz kompanije, u planu je da se na istoj lokaciji otvori i restoran Pane e Vino, počev od 19. oktobra.

Kompanija Domaća Trgovina trenutno posluje u Srbiji i Crnoj Gori sa 123. Aroma marketa. U ponudi se nalazi širok asortiman domaćih i uvoznih artikala. Ponuda je upotpunjena i robnom markom italijanskog trgovinskog lanca Conad.