Otvaranjem dve nove prodavnice, kompanija Lidl Srbija nastavlja sa širenjem mreže

Lidl

Nakon skoro pola godine poslovanja u 23 prodvnice širom Srbije, kompanija Lidl se odlučila na proširenje svoje prodajne mreže u Srbiji.

Naime, kompanija Lidl planira da 14.marta u 8 časova ujutru otvori dve nove prodavnice. Jedna od prodavnica će biti otvorena u Beogradu na Labudovom brdu u ulici Patrijarha Joanikija 11v, a druga prodavnica nalaziće se u Čačku u Beogradskoj ulici br. 1. Nakon otvaranja, Lidl prodavnice u Beogradu i Čačku nastavljaju sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 08 do 22 časa.

Kupcima će na raspolaganju biti asortiman od 1.500 proizvoda, kako Lidlovih brendova, tako i preko 350 proizvoda domaćih dobavljača. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

„Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavnice na Labudovom brdu i u Čačku su tek prve koje otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što smo ponovo krenuli sa talasom otvaranja i osvajanjem srca novih potrošača. Kao i svaki put do sad, potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji sa nama budu na sam dan otvaranja, 14. marta, pripremili smo slavljeničke cene“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija, Martina Petrović.

Oni koji budu prvi posetili novootvorene prodavnice, imaće priliku da učestvovanjem u kvizu „Točak znanja“ provere svoje znanje o Lidlovim proizvodima i dobiju zanimljive poklone.