Vesti iz trgovine

FortunaKompanije Stublina i Fortuna marketi realizovali su prvi zajednički projekat otvaranjem maloprodajnog centra u Stojniku, opština Aranđelovac.

Novi maloprodajni centar u Stojniku (selo u blizini Aranđelovca), prostire se na 1.000 kvadrata. U sklopu centra otvoren je Fortuna supermarket koji se prostire na 500 kvadrata i nudi širok asortiman raznovrsnih proizvoda, a posetiocima je dostupan i restoran “Gastro Bar“, koji se prostire na 300 kvadrata.

Vlasnik kompanije Fortuna, Dragan Jovanović je izjavio da su sa kompanijom Stubline pronašli zajednički interes i napravili objekat koji po svim dizajnerskim i tehnološkim rešenjima ne odstupa od bilo kog objekta. On je dodao da da će novi objekat svim stanovnicima ovog ali i okolnih mesta popraviti kvalitet života, kao i da veruje da će žitelji ovog mesta prihvatiti Fortunu koja će im ponuditi kvalitetne proizvode uz napovoljnije cene. Uz novoizgrađeni centar otvorena je i nova benzinska stanica.

Fortuna trenutno poseduje šest supermarketa . U centru Aranđelovca kompanija je 2012. godine otvorila najsavremeniji tržni centar koji poseduje supermarket uz prateće sadržaje i koji zapošljava 150 radnika. Društvo Fortuna Market osnovano je 2006. godine. kao pravni naslednik samostalne trgovinske radnje Fortuna koja je poslovala od 1991. do 2007. godine.